Termeni și condiții

Definirea termenilor:

–    Prin termenul “date personale”, înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include: numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), adresa de e-mail.

–    Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folosiți în acest document se refera la site-ul http://anticariatfarasfarsit.eu. Design-ul si conținutul site-ului aparțin în exclusivitate S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL. Și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

–    S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL. are sediul social în București, .

–    Prin termenii “utilizator”, “vizitator” și “dumneavoastră” înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul http://anticariatfarasfarsit.eu, indiferent de motiv.

Acceptarea “Termenilor și condițiilor”

Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor și Condițiilor publicate.

Litigiile apărute între clienți și S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competența revine instanțelor de judecată române.

Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre http://www.cartivechionline.ro, produsele comercializate de acesta, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL. ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

Drepturi de autor

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului http://anticariatfarasfarsit.eu – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL si a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL., a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

Acces și înregistrare ca membru

Pentru a vă înregistra ca membru pe site-ul http://anticariatfarasfarsit.eu, sunteți obligat să:
1) furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului
2) mențineți și înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Trebuie sa ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

În cazul în care administratorii site-ului vă suspendă calitatea de utilizator al site-ului, nu veți fi Îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

Declinarea responsabilității

S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru conținutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le postează, în schimb, își asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care este incompatibil cu scopul acestui site. Cu toate acestea, S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe site.

În situația în care prețul sau descrierea produsului  au fost introduse greșit în bazele noastre de date, sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și condițiilor”.

S.C. LICURICI & ROZALINDA SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultate din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor noastre se încadrează între 1 și 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii în serverele S.C. LICURICI & ROZALINDA S.R.L. . Cu toate acestea, având în vedere eventualele disfuncționalități ale serviciilor de transport, S.C. LICURICI & ROZALINDA S.R.L. își rezervă dreptul de a mări timpul de livrare în situații speciale.

Taxe suplimentare

Prețul plătit de client este format din prețul produselor și a costului de transport a acestora. S.C. LICURICI & ROZALINDA S.R.L.. nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

Condiții legale. Returnarea produselor

S.C. LICURICI & ROZALINDA S.R.L. funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, și să returneze produsele în termen de 30 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Termenul de 30 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii produselor de către consumator, dacă au fost îndeplinite prevederile art. 4

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului http://anticariatfarasfarsit.eu sau de a afecta funcționarea serverului care găzduiește site-ul http://anticariatfarasfarsit.eu va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului http://anticariatfarasfarsit.eu și va deschide cercetarea penală împotriva autorului sau autorilor acestor fapte.